Bærekraftig produksjon

Våre produkter

Tenk lokalt og bærekraftig når du skal gjøre dine innkjøp.

Alle våre produkter er lokalt produsert, kortreiste, bærekraftige, høykvalitetsprodukter - produkter som folk vil ha.

Vår designfilosofi:
Vi ønsker å produsere produkter du blir glad i og som du vil ha til evig tid. Kule, funksjonelle produkter i bærekraftig, tøff og tidløs denim er vår spesialitet. 
Det er produkter av høy kvalitet både med hensyn til søm og bærekraftige tekstiler.

Det er selvfølgelig mulighet for egen logo (co-branding) på produktene. En slik løsning vil bety et tillegg i prisen, men vi kan ordne alt for deg. Ønsker du for eksempel en felles tag på produktet som sier litt om samarbeidet så kan vi selvsagt ordne det.

Våre Tekstiler

Vi tar vare på miljøet! 

Tekstilindustrien er den industrien som slipper ut mest klimagasser etter olje og gass, samtidig som den skaper elendighet for mennesker og miljø i store deler av verden.
Derfor gir Sisters in Business nytt liv til «leftover» tekstiler fra bærekraftige kleskolleksjoner (merkevarer) ute i Europa som Nudie Jeans, Filippa K og Tiger.
Tekstiler som ellers brennes eller i verste fall kastes, fraktes til systuen i Asker hvor våre dyktige damer gir dem nytt liv.

Vi har spesialisert oss på organisk denim fri for kjemikalier og er GOTS (Global Organic Textile Standard)  sertifisert. 
Vi handler våre tekstiler hos blant annet Rekotex, en online plattform som bidrar til at overskudds materiale fra ledende, bærekraftige brands får nye eiere, som oss! (www.rekotex.se)