Om oss

Søm med Sisters in Business

  • Sosial bærekraft
  • Økonomisk bærekraft
  • Miljø - grønn bærekraft

Vi tror på ressursene rundt oss – blant mennesker og blant tekstiler.

Sisters in Business (SiB ) er en sosial virksomhet som skaper arbeid for kvinner med innvandrerbakgrunn gjennom lokal tekstilproduksjon. Unike, bærekraftige og funksjonelle produkter til B2B og B2C markedet. Ved å kombinere bærekraft på tre bunnlinjer, sosialt, økonomisk og grønt (SØM), med et hands-on forretnings-fokus lykkes vi med gi arbeid til noen av de som står aller lengst fra arbeidslivet, de som har falt inn i et utenforskap som det er vanskelig å komme ut av.

Sterke og litt sårbare kvinner som vil jobbe, være endel av noe, bidra til noe og utmerke seg, er ansatt hos oss. Kvinner som har måttet kjempe mot tungrodde systemer og fastgrodde kjønnsrollemønstre. I Sisters in Business kan de tre frem og ta den plass som de fortjener. Sisters in Business er mer enn en jobb. Vi er et arbeidsfellesskap og et levende miljø. Et springbrett til selvrespekt og økonomisk uavhengighet. 

Handler du hos oss er du med på å sikre at våre medarbeidere beholder sine jobber, og at de kan få enda flere kolleger! 

Vi har to produksjonsenheter, en systue på Ikea Slependen og en tekstilfabrikk på Drengsrud i Asker. Systuen på Ikea tilbyr blant annet interiørsøm og reparasjonstjenester. Fabrikken i Asker produserer i større kvanta til bedrfitsmarkedet. Vi jobber også med designere som ønsker å produsere lokalt og ikke på den andre siden av jordkloden.

Vårt mål er å knytte til oss gode partnere og sikre en forutsigbar produksjon, slik at vi kan utvide og ansette mange flere. Sisters in Business er et ideelt aksjeselskap. Per i dag teller vi 15 ansatte, alle i 100 prosent faste stillinger. Alt overskudd tilfaller virksomheten!

Bli bedre kjent med oss og følg Sisters in Business på Facebook,  Instagram og LinkedIn

Ta gjerne kontakt; 
shop@sistersinbusiness.no 
Sandra Tollefsen, daglig leder
Tlf 913 48 206 

SiB-teamet; Vi er stolte gründere og sosiale entreprenører
Vi er en gjeng med herlige folk som tør å tenke nytt og som mener å ha funnet en løsning på noen av samfunnets floker. I tillegg til våre 12 fantastiske innvandrerkvinner som selvsagt er de viktigste personene vi har, er vi tre stykker i administrasjonen, Sandra, Farzaneh og Marianne. 

Til å holde oss i tømmene har vi med oss Jørgen og Sylvi Bjelke fra Quality regnskap som økonomi og regnskapsansvarlige. Vi har et engasjert og arbeidende styre, med styreleder Jeanette Roede i spissen. De holder oss på jorda om vi skulle bli altfor engasjerte og kreative. Kontoret er lokalisert på Drengsrud i Asker, hvor du kan stikke innom og handle eller hilse på når du måtte ønske.      

Sandra Celine Tollefsen
Gründer og Daglig leder
Ansvar for salg og marked, nettverk, vekst og forretningsutvikling
Tlf 913 48 206

Farzaneh Aghalo
Gründer og avdelingsleder på systuene
Personalansvar og hovedkontakt mot Nav Asker, kommune og Ikea.
Styremedlem i SiB.

Marianne Hildeng Vigneau
Leder for design og produksjon
Utdannet innen søm, kommunikasjon og markedsføring

     
Sandra, Farzaneh og Marianne

Styret; Styret består av en gjeng ekte samfunnsentusiaster som brenner for sosialt entreprenørskap og arbeidsinkludering og for Sisters in Business! De bidrar med all sin kompetanse og livserfaring, entusiasme, kreativitet og eierskap med ønske om at Sisters in Business skal lykkes.

Jeanette Roede
Styreleder
Forretningskonsulent og ledercoach. Har lang erfaring fra Roede AS. Kompetanse innen PR/Kommunikasjon og konseptutvikling

Britt Erlandsen Villa
Nestleder
Daglig leder i Asker Produkt AS. Erfaren leder fra ulike bransjer. Årets Bauta i Asker 2018. Er nytenkende, energisk og evner å ta ord til handling

Kirsti Kierulf
Styremedlem
Client Director i Creuna. Spesialist innen digital strategi, innovasjon og endringsledelse

Tuva Greaker
Styremedlem
Masterstudent på NHH i finans. Erfaring som intern i PwC, Beck Consulting og Unicef

Farzaneh Aghalo
Styremedlem
Gründer og kursansvarlig og avdelingsleder på systuene. Personalansvar og hovedkontakt mot Nav Asker, kommune og Ikea