Munnbind til bedrift

Velger dere munnbind fra Sisters in business, er dere med på å bevare og skape viktige arbeidsplasser for kvinner med innvandrerbakgrunn.

I våre lokaler i Asker jobber det i dag tretten ressurssterke kvinner fra hele verden, som hver dag syr munnbind og andre produkter. Og for hver søm vi syr, skaper vi positive ringvirkninger. Fast jobb betyr muligheten til å kjøpe seg et hjem, gi barna sine utstyr til sportsaktiviteter og benytte seg av kulturtilbud i lokalområdet.

Kontakt oss for en uforpliktende prat og prisforespørsel!

Sandra Tollefsen, daglig leder
Send mail: sandra@sistersinbusiness.no
Ring oss: +47 913 48 206
Bli kontaktet: Gå til kontaktskjema

Gode grunner til å velge munnbind fra SIB

 • Komfortable og kvalitetssikrede munnbind

  Munnbindene våre er håndsydde i tolags økologisk bomull, lomme til filter og har regulerbar strikk og neseklype. Dette gjør dem mer komfortable å ha på seg og puste i.

   

  De er testet og godkjent av Forsvarets forskningsinstitutt (FFI), og oppfyller derfor kravet til bakteriell filtreringseffektivet.

   

  Munnbindene kan vaskes på 60 grader.

   

  Våre tøymunnbind kan også brukes som ekstra beskyttelse over et kirurgisk munnbind, som nå vurderes anbefalt av helsemyndighetene.

 • Munnbind med unikt design

  Har dere lyst på egne profilfarger og logo, kan vi skreddersy munnbind med unikt design for bedriften din. Det har vi gjort for flere bedrifter allerede. Kvaliteten og komforten forblir selvfølgelig like bra!.

 • Miljøvennlige munnbind

  Vi bruker økologiske tekstiler som er GOTS–sertifisert. GOTS er en internasjonalt anerkjent merkeordning for økologiske tekstiler.

   

  Tøymunnbind bidrar til at færre engangsmunnbind kommer på avveie.

   

  Munnbindene er lokalprodusert.